Gå till huvudinnehåll

Trallskruv

Trallskruv XLNT C4 Torx

MFT Trallskruv XLNT med försänkt huvud och MFT 2000 C4 typgodkänd ytbehandling är tillverkad av härdat kolstål SAE 10B21. Korrosivitetsklass C4. Ytbehandlingen är testad 2000 tim i saltspray test. Typgodkännande bevis nr. SC1277-17 ifrån RI.SE. Skruven har ett fiberskär i spets för att minimera sprickbildning och ge ett lågt iskruvningsmoment. Fräsribbor under huvudet som försänker skruven och lämnar en slät yta utan stickor. TX bitsfäste för optimalt grepp mellan skruv och bits. Delgängad.

Se Trallskruv XLNT C4 Torx
Trallskruv Rostfritt A2

MFT Trallskruv rostfri A2 är tillverkad av rostfritt stål AISI 304. Korrosivitetsklass C4. Skruven är vaxbehandlad vilket ger ett lägre iskruvningsmoment, skruvspetsen har ett fiberskär som minimerar risk för sprickbildning vid montering. TX20 bitsfäste för optimalt grepp mellan bits och skruv. Skruvskallen har fräsrillor, vilket ger en perfekt försänkning och ett flisfritt resultat. Delgängad.

Se Trallskruv Rostfritt A2
Trallskruv Ruspert Torx

MFT 1000 Ruspert Trallskruv, ytbehandlingen består av 3 skikt: Keramisk, kemisk och zink. Ytbehandlingen är testad 1.000 timmar i saltspray test. Korrosivitetsklass C3. Skruven är tillverkad av härdat stål AISI 1022 och är vaxbehandlad vilket ger ett lägre iskruvningsmoment, skruvspetsen har ett fiberskär som minimerar risk för sprickbildning vid montering. TX20 bitsfäste för optimalt grepp mellan bits och skruv. Skruvskallen har fräsrillor, vilket ger en perfekt försänkning och ett flisfritt resultat. Delgängad.

Se Trallskruv Ruspert Torx
Trallskruv Rostfritt A4

MFT Trallskruv rostfri syrafast A4 är tillverkad av rostfritt syrafast stål AISI 316. Korrosivitetsklass C5. Skruven är vaxbehandlad vilket ger ett lägre iskruvningsmoment, skruvspetsen har ett fiberskär som minimerar risk för sprickbildning vid montering. Skruvskallen har fräsrillor, vilket ger en perfekt försänkning och ett flisfritt resultat. Delgängad.

Se Trallskruv Rostfritt A4