Gå till huvudinnehåll

Multivolt

Batteridrivna stomspikare!

Flexibilitet med suverän komfort på köpet

De två senaste batteridrivna 18 volts stomspikverktygen, markerar Hitachi Power Tools seriösa satsning på batteridrivna verktyg.

Ladda ner vår produktfolder

De nya verktygen, NR1890DBCL (34 gr.) och NR1890DBRL (21 gr.) är utvecklade för yrkesbruk och hanteras som luftdrivna spikverktyg för tex. sammanfogning av träkonstruktioner, regelverk, fasadbeklädnad etc. Byggda i grunden på samma sätt och med samma kvalité som de pneumatiska men dessutom utrustade med Hitachis unika och patenterade Air Spring Drive System, ett system med komprimerad luft som kraftigt reducerar både rekyl och ljudnivå.


Unikt låst drivsystem med komprimerad luft

Systemet resulterar i omedelbar avskjutning och med en hastighet upp till 2 spikar/sekund, vilket ger resultatet av ca 700 spik med fulladdat 5,0Ah batteri. Ingen schematisk rengöring krävs och prestandan är konsekvent - även vid låga omgivningstemperaturer eller hög höjd. Den kolborstfria motorn ger verktyget längre livslängd med högre kapacitet per laddning.

Verktygen är utrustade med säkerhetsspärr för att förhindra oavsiktlig avfyrning, indikator för magasinpåfyllning och är inställbara för enkel- eller serieskott och integrerat LED-ljus som lyser upp runt arbetsområdet.

Båda modellerna finns med 5,0Ah batteri, snabbladdare och stapelbar förvaringsväska eller som Tool only - utan batterier, laddare, förvaringsväska och andra tillbehör, vilket är ett bra och ekonomiskt alternativ för dig som redan har kompatibla batterier.

Se alla tekniska specifikationer i produktkatalogen:
NR1890DBCL (34 gr.)
NR1890DBRL (21 gr.)

 

G18DBBVL / G18DBBAL

Hitachi lanserar två batteridrivna 18V vinkelslipar med motorbroms 
– för säkerhets skull.

Hitachi släpper två batteridrivna 18V vinkelslipar med motorbroms och mjukstart i ergonomisk och kompakt utformning med endast 152 mm i greppomkrets.

Båda vinkelsliparna har hög funktionalitet passande att slipa, skrapa, polera eller kapa. De har låg bygghöjd, är kompakta, välbalanserade och lätta vilket underlättar jobb i trånga utrymmen eller ovanför huvudet.  Den kolborstfria motorn ger verktyget längre livslängd och högre kapacitet per laddning.

Vinkelsliparna har motorbroms som effektivt stoppar skivrotation på mindre än tre sekunder efter att brytaren släpps, vilket förebygger olyckor och ger maximalt användarskydd. Mjukstart skonar maskinens mekanik och undviker att användaren får en ryckig start. Verktygen har också säkerhetsfunktion för ”kick-back” där motorn slås av om skivan kör fast/blockeras och återstartsskydd som förhindrar att maskinen startar av misstag efter strömmen brutits. G18DBBAL har underplacerad vippbrytare med ”dödmansgrepp”, där motorn stannar när du släpper brytaren.

Greppet är ergonomiskt och gummibelagt, sidohandtaget vibrationsdämpat och kan placeras i två olika positioner samt på både höger och vänster sida.

Mer information om produkterna hittar du nedan.

Relaterade länkar:
Produktfolder
Produktblad vinkelslip G18DBBVL
Produktblad vinkelslip G18DBBAL


Dyckertverktyg NT50-65DBSL

En upplevelse utöver det vanliga - komforten får du på köpet!

Hitachi minidyckertverktyg NT1850DBSL och dyckertverktyg NT1865DBSL, båda kolborstfria med suverän balans och full kompabilitet med Hitachis 18V-system.

De nya dyckertverktygen kräver ingen schematisk rengöring och ger användaren flexibilitet och enkelhet under arbetsmomentet, då varken kompressor, slang eller gasbehövs. Dessutom är de välbalanserade, kompakta och kraftfulla med mycket låg ljudnivå.

Det unika drivsystem med komprimerad luft, ingen gas, som driver verktygens slagmekanism innebär flera fördelar, bland annat enastående skjutkomfort med låg rekyl och ljudnivå. Dessutom blir underhållet enklare då ingen schematisk rengöring krävs. Prestandan är konsekvent även vid låga omgivningstemperaturer eller hög höjd och avfyrningshastigheten är i jämförande med luftdrivna spikverktyg, 3 dyckert/sekund.

Båda verktygen är utrustade med säkerhetsspärr som förhindrar oavsiktlig avfyrning, indikator för magasinpåfyllning och är inställbara för enkel- eller serieskott.  De har också integrerat LED-ljus som lyser upp arbetsområdet, bälteskrok samt en utmärkt balans och Hitachis välkända ergonomiska grepp.

 


Relaterade länkar:

Lanseringsfolder

Kampanjblad

Minidyckertverktyg NT1850DBSL 18V/3,0Ah

Minidyckertverktyg NT1850DBSL 18V/Tool only

Dyckertverktyg NT1865DBSL 18V/3,0Ah

Dyckertverktyg NT1865DBSL 18V/Tool only

med komprimerad luft vilket innebär mycket låga driftkostnader.
Full kompabilitet med
Hitachis 18V-system.längre livslängd och högre kapacitet per laddning. Unikt drivsystemmed komprimerad luft vilket innebär mycket låga driftkostnader.Full kompabilitet medHitachis 18V-system.

Tool only i förvaringsväska

"Tool only" med stapelbar förvaringsväska!

Problemfria verktyg och en bra ordning på verktygen underlättar arbetsdagen avsevärt. Hitachi gör användarens vardag lite enklare genom denna förvaringsmöjlighet.

Mycket tid läggs på att hitta rätt verktyg och ersätta krånglande maskiner eller tillbehör. Dessbättre finns det flexibla lösningar som sparar såväl tid som pengar.
Med stapelbara förvaringsväskor håller man ordning bland verktygen och slipper lägga tid på att leta. De tar mindre plats i bilen och med en transportör blir flytten av verktyg mellan bil och arbetsplats smidig och ergonomisk. Eller varför inte fylla en stor förvaringsväska med flera verktyg?

Den stapelbara förvaringsväskan (HSC – Hitachi Stackable Case) finns i fyra storlekar beroende på vilket verktyg du väljer och kan även köpas separat.

Möjligheterna är många med HSC – Hitachi Stackable Case – speciellt när du kan komplettera med smarta tillbehör!

 

 

Följande verktyg "Tool only" finns nu med Hitachis stapelbara förvaringsväska:

60010358  BORRSKRUVDRAGARE DS18DBL2
60010359  BORRSKRUVDRAGARE DS18DBSL
60010917  CIRKELSÅG C18DBAL
60010916  CIRKELSÅG C18DBL
60012052  HYVEL P18DSL
60010133  KOMBIHAMMARE DH18DBL
60014003  MULTIVERKTYG CV18DBL
60010541  MUTTERDRAGARE WR18DSHL
60010542  MUTTERDRAGARE WR18DBDL2
60010736  SLAGBORRMASKIN DV18DBL2
60010737  SLAGBORRMASKIN DV18DBSL
60010858  SLAGSKRUVDRAGARE WH18DBDL2
60011113  STICKSÅG CJ18DSL
60010360  VINKELBORRMASKIN DN18DSL
60016020  VINKELSLIP G18DBBAL
60016018  VINKELSLIP G18DBBVL

DS 18DBSL

Marknadens snabbaste och starkaste borrskruvdragare!

Välbalanserad och kraftfull med kolborstfri motor som ger mer effekt, längre körtid och livslängd. Högvarvig och stark motor garanterar högsta effektivitet, Kompakt med låg vikt och Hitachis välkända ergonomiska grepp.

Varvtal 1.800/minut - Max moment på hela 70 Nm


r kan du hitta mer information om Hitachis nya borrskruvdragare DS18DBSL.

Slagskruvdragare WH18DBDL2

Slagskruvdragare med "Triple hammer" - en ny teknik för snabbare och tystare slagmekanism.

Ett litet, snabbt och effektivt kraftpaket med åtdragningsmoment på 207 Nm. "Triple hammer" teknologin innebär att slaghammaren har tre städ mot normalt två och gör verktyget mycket snabbt, starkt och med låga vibrationer som resulterar i bättre komfort och färre "cam-out" vilket innebär att WH18DBDL2 även är utmärkt för åtdragning av korta och tunna skruvar.

 Relaterade länkar:

Har du sett vår film?

Senaste kampanjblad

Produktfolder

Produktinformation webb

Pressrelease

Mutterdragare WR18DBDL2

Ny, kolborstfri och stark mutterdragare.

Med ett åtdragningsmoment på hela 305 Nm är den nya batteridrivna mutterdragaren ett kraftpaket som jobbar snabbt och effektivt. Lägg till Hitachis smala ergonomiska grepp och maskinkropp så har du en perfekt centrerad balans. Damm- och vattentålig enligt IP-56 klass och med nytt förbättrat luftflödessystem fer optimal hållbarhet och livslängd.


Relaterade länkar:

Har du sett vår film?

Senaste kampanjblad

Produktfolder

Produktinformation webb

Pressrelease